BUILDING IN NEOS KOSMOS

This 1940s apartment building was renovated and expaned in order to create 3 apartments.

The ground floor and the first floor apartment, consisted by a living-kitchen area, a bathroom and two bedrooms has a back yard that was designed to offer a nice relaxation spot for the habitants.

The 2nd floor apartment is a small 30sqm studio apartment, focusing on making the best out of its space. It is associated with the shared roof garden that hosts a jacuzzi tub and a living area with an open fireplace. The carefull planning of the vegetation creates a "safe" area, hidden by the surrounding buildings while offering a great spot to spend every night of the summer

PROJECT INFO

Architectural development / Interior Design / Lighting :
TAF | Taliakis Architectural Firm

Vizualization:

TAF | Taliakis Architectural Firm

Location:

Moschato, Athens

Year:

2020